2021-08-10 07:49:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Együtt minden nehéz helyzettel megbirkóztok

Napi horoszkóp augusztus 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha sikerül elérned a célodat, (és ez egyre inkább így látszik), akkor engedj meg magadnak egy kis lazítást, mert szükséged van egy kis feltöltődésre. Vitás helyzeteknél pedig mindig számolj magadban tízig, mert ma vesztesként kerülhetsz ki a konfliktusokból, még akkor is, ha igazad van. Vigyázat, egy álnok ember indít támadást ellened!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne csak hétvégén kényeztesd magad és a párodat, a hétköznapoknak sem kell mindig szürkéknek lenniük. Elképzelhető, hogy baráti meghívást is kaptok ma estére, de talán a legjobb lenne most otthon maradni, kettesben, és romantikázni ezen a szép nyári estén.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Utazási terveidet áthúzhatja egy váratlan esemény, de épp az okoz majd örömöt, hogy itthon maradsz. Olyan fejlemények várhatóak ugyanis, amikre végképp nem számítottál! Ráadásul találkozhatsz valakivel, akit ezer éve nem láttál, és akitől szívügyekben megnyugtató híreket hallhatsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyi manőverekhez nem állnak jól a bolygók. Ne kockáztass, mert nem látod át a részleteket, vagy ha átlátod is, a véletlenek kedvezőtlen alakulása miatt veszíteni fogsz, és ezt nehezen tudod elfogadni, megemészteni. Érzelmi kérdésekben viszont kedvező változás várható.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Legyél óvatos, néhány kígyó-természetű ember próbál közelebb férkőzni hozzád. A munkahelyi intrikák megújuló hullámai alááshatják a munkahelyi helyzetedet. Szerencsére sokkal több a barát, a jóindulat, ami körbevesz, mint az álnokság, így túl leszel ezen a perióduson hamar, és győztesen kerülsz majd ki a helyzetből.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párod belefáradt az örökös bizonyításba, és az sem tetszik neki, hogy esténként szívesebben foglalkozol olyasmivel, ami igazából nem a te feladatod, de tőletek veszi el az értékes perceket. Billentsd helyre a mérleg nyelvét, áldozz több időt a magánéletre, a párkapcsolatra!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne keveredj hatalmi vitákba a családon belül, különösen ne akarjon a párod fölébe kerekedni. Sokkal több segítségre és megértésre számíthatsz, ha bevallod neki a félelmeidet, gondjaidat. Együtt minden nehéz helyzettel megbirkóztok!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most van alkalmad arra, hogy egy kicsit megpihenj, visszavehess a munkahelyi tempóból. Az elmúlt időszakban olyan akadályokba ütköztél, amiket érdemes újra felidézni, elemezni, és levonni a tanulságokat. Ha ezt megteszed, érdekes felfedezésekre juthatsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jó lenne, ha párkapcsolatodba több érzelmességet vinnél. Muszáj, hogy kifejezd a gyengédségedet, a törődésedet a másik felé, különben nyugtalan lesz a társad, mert nem érti, hogy mi is a helyzet veletek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Régebbi befektetéseid mostanra érnek be, de ne feltétlenül anyagi jellegű dologra gondolj. Az értékrendszeredben egyre fontosabb helyre kerülnek az emberi kapcsolatok. A Szaturnusz most arra „ítél”, hogy szembe nézz önmagaddal és a környezeteddel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A magánéletben több olyan élményed lesz, ami a hiúságodat legyezgeti, egyik meghívást kapod a másik után, párod viszont nem örül annyira ezeknek a lehetőségeknek. Ne adj alkalmat a féltékenységre!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az elmúlt napok lazításának meglesz a böjtje. Ha nem szeretnéd elveszíteni felettesed bizalmát, itt az ideje, hogy turbó sebességre kapcsolj, és elvégezd határidős munkáidat. Most minden támogatást megkapsz az univerzumtól ahhoz, hogy beváltsd a reményeidet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: